Röjjarhelg

Känns verkligen som att vi ALLTID fixar och donar härhemma. Det blir lixom aldrig klart, och det är väl lite charmen med hus. Finns alltid saker att göra. När jag kom hem i fredags hade jag världens energi, vädret var ju helt fantastiskt så vi började dona lite på baksidan. Gräset klipptes, plantor som dött strädades undan. Plockade ihop allt skräp å skit som skulle till återbruket. Frank var iväg med mina föräldrar, så vi hade bara ett barn hemma. Som semester!
 
Lördag då. Jag var å tränade på fm. Sen efter lunch åkte vi på lite fixar-turné. Slängde på återbruket, Alex handlade mat på Ica och jag å Elton fixade lite ärenden. Köpte kabelkanal till sladdarna vid TVn i sovrummet å en hylla till sovrummet. Lite snopet när vi kom hem å jag inser att alla gipspluggar är slut. Så fixandet tog paus. Avrundade kvällen med lite mat och sedan bron.
 
Söndag. Jag hängde på låset på butikerna ute på Erikslund. Bauhaus, Ikea, Åhlens outlet, Blomsterlandet och Mio. Kom hem med massa fina saker. Tycker verkligen att vi börjar få till en helhet med allt piffande härhemma. Alex gnäller dock på alla växter jag köpt hem, och kan väl kanske hålla med om att det börjar bli lite väl mkt. Men det är ju så fint med gröna växter! Har köpt lite plastblommor också för lite utfyllnad. Hittade fina och verklighetstrogna på Blomsterlandet. Tips!

(null)
Korg från Hemtex att ha sladdar i, och krukan/vasen är från Dollarstore.

(null)
Batteridriven lampa från Jysk.

(null)
Vasen är från Söstrene Grenes, och fejk-eucalyptusen är från Blomsterlandet.

(null)
Riktigt nöjd med Wera-hyllan inne på kontort. Saker från Sagaform, Dollarstore, Mio, Ikea, Iittala.

(null)
Hyllan på plats i sovrummet, kommer från Jysk. Pynt från Mio, Jysk, Åhlens, Iittala, Dollarstore, Lagerhaus.

(null)
Trollat bort sladdtrasslet!
 
Nu är Alex och Frank iväg på fotboll, jag och E chillar härhemma. Kan inte annat än känna att helgen gått alldeles för fort. Ny vecka i morgon. Grabbarnas första dag åter på förskolan, spännande!
 
Hoppas att ni haft en fin helg!

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0