Medicinen

StureOptikern syns minsann där i bakgrunden!

Har lääänge velat se Medicinen, den senaste Nutley-filmen. Förväntningarna var sjukt höga, och sååå besviken jag blev! Tyckte filmen bara var konstig. Väldigt förutsägbar, sa direkt hur den skulle sluta och jag hade minsann rätt. Jag som gillar Helena Bergström och Colin Nutley! Nej, blev inte alls imponerad!

Filmen får en 2a av 5!

Breakfast with my Mr!

När jag och Amanda var och såg 50 shades fick vi en liten goodiebag, som bland annat innehöll en gratis frukost för två personer på Clarion. Så idag passade jag och A på att unna oss en hotellfrukost på Clarion vid Skanstull. Himla mysig start på lördagen!

Breakfast with my Mr!

Love pannkakor!

Frukosten var riktigt bra! Mycket att välja på, både varma och kalla saker. :) Blir nog ett besök där igen, men testar nog brunchen då.

Bye bye-dinner

Bittersweet, lite så jag känner just nu. Middag med bästa kollegorna i afton. Trots förkylning, ibland får man bara bita ihop! Vi hängde först en stund på jobbet, drack lite och tjötade en del. Fick finfin present, en liten flaska Moët och glasögonkudden från Mio (den jag bloggade om förut, mins kollegor känner mig så väl! :P).

Finfint inslagen flaska! :)

Vi hade sedan bord på Jamie Olivers ställe vid Stureplan. Maten var riktigt god, men servicen var sådär.. Vi fick bland annat in drycken till maten när vi nästan hade ätit opp! Men som sagt, maten var god, stora portioner. Efterrätten var gigantisk!

Mumsigt!

Min mat, rumpstek.

Den gigantiska efterrätten, cheesecake med maräng.

De andra gick sedan vidare, men jag tackade för mig! Så tråkigt att vara sjuk asså!

Tack snälla mina finaste kollegor för en grym middag, kommer sakna er! <3

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0