Långpromenad & lampköp

Startade vår dag med en långprom. Gick först till Jula, köpte lamppropp till hänglampan vi hade i burspråket på Gullmars, och sen vidare till Mio för lite mer lampköp. Vår vardagsrum behöver lite stämningsbelysning, så det var mitt mission. Blev två varianter, en i samma serie som taklampan vi köpte och en som liknar dehär randiga vaserna från Kähler (bild).
 
Hänglampan fick ta plats i köksfönstret.
 
Mandy bordslampa 249:- Mio.
 
Crown bordslampa 299:- Mio.
 
Hänglampan fick en ny propp, och hängdes i köksfönstret. Sladden är dock alldeles för lång, så fick vira den några varv runt gardinstången. Och de nya bordslamporna fick ta plats på fönsterbrädan. Blev riktigt bra! Enda som saknas nu är ny spotlampa över soffbordet. Den som sitter nu är i krom, vill ha en i guld. Eller iaf med gulddetaljer. Dock kostar de skjortan de jag hittat i guld, så jakten går vidare!
 
Faster Andrea var här på lunchen för lite bebisgos. :) Mysigt med lite sällskap! Sen när Alex slutade gick vi och mötte upp honom. Blev en vända på Willys också. Vi är numer medlemmar på typ alla mataffärer som finns! Ica, Coop, Hemköp och Willys. Och här i området finns verkligen alla i närheten också. :P
 
Nu ska jag se Idol i efterhand, vid 22 ska lilleman ha käk, och sen blir det soooova. Alex har lovat att ta både natten och morgonen, så jag får sova ordentligt. Har kännt mig trött både igår och idag, så hoppas att jag får ro att sova hela natten. Har en tendens att vakna när Alex går upp för å mata.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0