En vända på stan

Idag har jag å F varit in till stan en sväng. Skulle kolla efter ett par byxor till honom på HM, men det visade sig att de var Online exclusive! Borde ju såklart kollat de INNAN vi åkte in till stan! Men men.. Kikade lite på KappAhl också, men hittade inget roligt till honom.
 
Målet var också att printa ut lite namntavlor. Blev ett jävla projekt då första stället inte hade möjlighet, så fick gå till butiken långt upp på Birger Jarlsgatan. Jag testade å printa via ett företag som ligger här i området, men där blev det väldigt dyrt! Så ja, änsålänge måste jag in till stan för att kunna printa till ett rimligt pris. :(
 
Tre pojkar ska få fin-fina tavlor!
 
Har varit lite tufft för Frank de senaste dagarna. Han har lite problem med sin mage, han är förstoppad ibland. Nu hade han inte bajjat sen i fredags, efter lite hjälp på traven så kom de ut en hård korv. Pluppis då! Han får olja i maten, för att göra den lite mjukare. Men de verkar ha tappat sin effekt. Ska ringa BVC i morgon. Tror vi kommer bli rekommenderade att testa Laktulos. Det är en vätska man häller i maten, som binder vätskan till bajset så de blir lättare att få ut. Låter väl som en lösning på de hela.
 
Nej, dags att stänga de blå för idag!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0