Här på andra sidan jorden får jag tid till ingenting


Är på andra sidan jordklotet, men ändå är allt så nära. Livet hemma i kalla Sverige finns bara en wifi-hotspot bort. Trots att vi bor på en ö, ett hotell ute i ingenstans, funkar FaceTime nästintill prickfritt. Märkligt, man kommer aldrig bort ifrån plinget i telefonen.

Vi kom till Koh Lanta i lördags, efter en sömnlös 11-timmarsflygning och en bilresa inkluderandes två bilfärjor. Kom till hotellet och blev hänvisade till bungalowen längst upp, längst bort. Där och då, i tröttheten och illamåendet efter resan, brast det. Men efter lite trixande fram och tillbaka, och för 1000 bath extra per natt bor vi nu i den nybyggda delen med utgång direkt till en pool. Den bekväma Malin kunde inte vara mer nöjd.

Annars är väl livet som det är mest. Man gnäller på den extrema värmen, istället för på kylan. Svär över militärjuntan som förbjuder solstolar och parasoll på stränderna (ligga och sola i sanden har aldrig varit min kopp thé, och det är faktiskt skönare med skugga..), och blir sjukt besviken när det visar sig att mitt ex av Liza Marklunds Järnblod var feltryckt och cirkus 40 sidor saknades. Detta löste sig dock sjukt smidigt efter ett mail till Piratförlaget, tusen tack för bra service!


Har för övrigt på 3 dagar läst ut både senaste Marklund, och senaste Morden i Sandhamn. Borde tagit med fler böcker trots allt..

På lördag byter vi hotell och by. Ao Nang väntar, och förhoppningsvis lite mer att göra. Men semester är ju alltid semester, vi har det bra, helt klart!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0