En promenad till Blocks

Blev en promenad till Blocks efter Franks sovstund. Vi lyckades tajma in ett uppehåll från regnandet. Inne i Blocks kikade vi i lite affärer. Både KappAhl och Åhlens har 3 för 2 på alla barnkläder. Hittade dock ingenting. På PoP blev det 3 par leggings, de har en kampanj nu där man köper 3 för 2 på de enfärgade. Blev i färgerna marinblå, ljusblå och svart. Perfekt basplagg! I höst kommer vi satsa mkt på mjuka och sköna plagg till F, som funkar bra att leka och springa runt i. Gillar PoPs basplagg, de enfärgade eller randiga. Brukar dock inte fastna så mkt för deras prints, inte riktigt min smak!
 
3 för 2-kampanjen hittar ni HÄR.
 
Väl hemma sen, efter en hempromenad i regnet, blev det lite bus och lek inne i Franks rum. Han verkar verkligen trivas därinne! Vi testar att sitta i fåtöljen och läsa bok, men det har han inte riktigt ro till. Det går en stund, sen vill han krypa vidare. Öppna och stänga dörren in till hans rum är det han roar sig med nuförtiden, tokunge!
 
Ta selfies med mamma är kul iaf! :D
 
Frank sover sen nån timme. Vi har ätit hamburgare till middag, rester från igår. Vi kollade på ett avsnitt Bron till maten. Har ju börjat kolla på den serien nu, och det är såå spännande! Vi har två avsnitt kvar på säsong 1, och vi lär starta med säsong 2 ganska omgående sen. Vi är fast helt klart!
 
I morgon ska jag först iväg å träna på morgonen. Sen till Willys och handla det sista, för på em är det kalas för Frank igen. :) Ska bli kul!
 
Nu ska jag måla naglarna, tjohej!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0