Solskenspromenad & städning

Planen idag var att vi skulle gå till gymmet hela familjen. Men då solen skiiiiner, så tankade vi lite D-vitamin på en promenad istället. Vi gick längs ån mot Solna strand, å svängde tillbaka där. Kallt, men ack så härligt i solen!
 
Me and my man!
 
Hemma sen åt vi lite lunch, å F fick lite mat. Han slocknade sen i spjälsängen, och sov en bra stund. Perfekt, för då hann vi städa hela lgh. Flyttade om lite i hallen. Vet inte alls hur jag vill ha det där, vagnen ska få plats nånstans. Nu har vi stängt den dörren in till Fs rum (finns även en dörr från köket) och ställt vagnen mot den inne i hörnet i hallen. Vagnen stod tidigare framför hatthyllan, dvs typ mitt i rummet. Skohyllan stod tidigare direkt till höger när man kom in. Det funkade, men blir lite trångt. Förut hade vi vagnen ståendes inne i Fs rum, men när snön och slasket kom blev det så himla smutsigt därinne.
 
Skohyllan har fått flytta tillbaka till under hatthyllan.
 
Å vagnen står numer inne i hörnet, å blockerar dörren in till Fs rum.
 
Ah, vi provar på nu hur detta känns. Det vi tror är att det kommer kännas mörkt i hallen. Med dörren till Fs rum öppen får man ju in en hel del ljus därifrån. Men ah, lampan på skoskåpet får vara tänd helatiden. Så får vi se. Hallen blev ju väldigt mkt mer rymlig nu, och det kanske väger upp det hela!
 
Nu sitter vi i soffan å kikar lite skidor. F vaknade för en stund sen. Ikväll kommer lite vänner över på tacos & Mello. Ska bli kul!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0