Sommarplaner

Jag och A kommer vara lediga heeela sommaren tillsammans. Asså den lyxen! Så från midsommar, och fram till 31/8 är vi lediga. Ska bli så himla härligt! Vi kommer ju dock ha lite begränsat med slantar den perioden, vi kommer i princip leva på en föräldrapenning. Men äh, det får bli lite budgetutflykter. Tänkte bland annat låna mina föräldrars lägenhet i Vås när de är ute å seglar, semestra i sin hemstad är väl aldrig fel?!
 
Vi har bokat en större grej i sommar, vi ska åka till V-kusten! Har bokat en stuga på Tjörn tillsammans med våra vänner Linnea & Patrik och deras två kids. Fyra vuxna och tre barn på typ 60kvm, succé ellerhur?! :D Det kommer ju bli lite kämpigt om de regnar helaveckan, men äh, det blir mysigt!
 
Rönnäng, längst ut på Tjörn
 
Vi kommer bo lääängst ut på ön, i byn som heter Rönnäng. En gammal fiskeby. Nära till strand å bad, lite restauranger. Går båtar till andra fina öar. Har inte varit så mkt på västkusten tidigare, så ska bli supermysigt!
 
Om ni vill se stugan vi bokat hittar ni den HÄR.
 
Vi kommer vara där vecka 31. Vi funderar på att åka förbi Gekås på vägen hem, å shoppa lite. Blir nog isf att vi sover kvar där en natt då. Men ah, allt hänger på hur stor bil vi har då! :P
 
Jag hoppas också att vi kan vara ute i mormor&Hasses stuga. Såå underbart att vara där ju! Sen får vi helt enkelt se vad vi hittar på!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0