Varmt!

Frank tog en lång sovmorgon i morse, han tog morgon klockan 10. Jag borde ha gått upp för länge sen då, men låg kvar i sängen och kollade lite Greys. Asså det är verkligen världens bästa serie! Trodde den skulle dö ut när Dr Shepherd dog, men nej! Den lever på minsann. Är säsong 13 som går nu, helt galet att den överlevt så många säsonger.
 
Även idag har det varit tokvarmt. Jag å F svalkade oss inne på Coop, handlade lite till helgen. Köpte årets första färskpotatis, ska bli såååå gott till grillat i morgon. Mums!
 
På eftermiddagen tog vi det mest lugnt. F var väldigt trött å varm, och japp, 38,5 i temp. Lilla skrutten! Han piggade på sig lite till kvällen sen iaf, hoppas han får en god natts sömn. Så jobbigt när de små är sjuka. Han verkar dock rätt opåverkad, förutom att han sovit lite extra idag. Håller tummarna för att febern är borta i morgon!
 
Jag å lilla gofisen!
 
Kom iväg på ett träningspass nu ikväll. Körde Skivstång. Fortfarande lite träningsvärk från passet i tisdags, men tyckte det gick helt okej ändå! Planen är att gå på Cirkelfys mamma i morgon förmiddag å, men får se status på lilleman.
 
Så skönt med fredag i morgon! Ser fram emot helgen jättemkt. Lite grillning, loppis, häng hos svärisarna, lite extrajobb, och häng i Västerås. Och det bästa av allt, A går på pappaledighet/semester! <3



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0