Franks första handbollsmatch

Frank och jag startade vår dag med ett Inspirationspass på gymmet. Han var dock på väldigt vresigt humör, men med ledaren som barnvakt en stund fick jag en del gjort iaf! :) Så tacksam för att Linn och Emelie kör mammapass på Friskis, ni är verkligen toppen!
 
Efter lunch for vi till Solna C, där mötte vi sen upp Alex för lite middag. Och sen var det dags för veckans höjdpunkt, Franks första handbollsmatch! Ricoh mötte Bajen, länsderby! Tycker att det gick helt okej att ha med F! Vi hade köpt såna hörselkåpor för barn, de behövdes verkligen för de var ganska livat i hallen. Han tyckte det var spännande med alla människor. :)
 
Asså så jävla göllig med sina kåpor!
 
Matchen då! Målsnålt, som Alex förutspådde. Stod 19-19 med 41 sekunder kvar, och det slutade även matchen. Så blev riktigt spännande där på slutet! Vi hade tänkt smita några minuter innan slutsignal, för att slippa trängseln. Men det kunde vi ju inte göra när de var så spännande!
 
Spännande slutminut!
 
Vi kom hem för en stund sen, dvs ganska sent. F slocknade på vägen hem, blev en lång dag för honom. Han har ätit och sover i sin säng nu. Lilla hjärtat!
Anonym
2017-03-15 @ 09:56:50

Gud va söt! <3

Svar: <3
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0