Bilköp & Ikea

Asså vilken dag det här blev! Vi startade dagen med ett besök på Infra bil för att titta på en Qashqai. Allt kändes bara så himla bra, så vi slog till. Massa, massa tusenlappar fattigare, men det känns ändå värt! Vi har en del slantar kvar från lgh-försäljningen som vi valde att inte gå in med i nya lgh. Så vi behöver inte ta något billån. Ååh, längtar så till ons nästa vecka. Då ska vi få hämta hem den. Woho!
 
Supertaggad morsa å en trött Klibb påväg till bilhandlaren.
 
När vi var klara där åkte vi till Ikea. Åt lunch, och köpte två lådinsatser till Franks Kallax-hylla. Både jag och Alex kände oss helt tomma i skallen, blev verkligen en urladdning detta. Vi åkte å tvättade bilen innan vi rullade hem.
 
Nu ikväll har det varit några här och kollat på Hondan. Bara sån sjukt skum grej, Blocket lockar verkligen till sig oseriösa människor som är ute efter att pruta och lura en. Nej, fyfan! Så ja, vi får se hur det blir med försäljningen helt enkelt.
 
Nu ska vi nog ta kväll. Tisdag i morgon, och en kort vecka väntar mao. Åker till Vås över helgen sen, ska bli mysigt!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0