Barkarby

Blev en vända till Barkarby handelsområde nu på förmiddagen. Frank behövde nya skor, han har redan vuxit ur sina Kavat Edsbro i storlek 21. Så första stoppet blev Skopunkten. Hade spanat in ett par klassiska vinterkängor till honom där. Hittade ett annat par som jag också gillade, men blev tillslut de mer klassiska. Sitter dragkedja på insidan, så man behöver inte snöra upp dom.

(null)
Valde mellan dessa två.

(null)
Å blev tillslut dessa!

Superfina verkligen! De är fodrade, så nu ska han inte behöva frysa om tårna iaf! Köpte även vinterkängor till Alex, han ska få dessa i födelsedagspresent av mig.

Vi gick sen in i "Outlet-byn" och kikade lite där. Alex hittade två skjortor på TH som han gillade, och köpte. Inne på Pomp de Luxe hade de 15% på outletpriserna, så där fyndade vi två tröjor till Frank. Å sen köpte vi Delicatobollar inne på den outletbutiken. Sååå gott ju!

(null)
Tröjorna till Frank.

Vi kom hem för en stund sen. Frank har fått lite lunch i magen, å nu vilar han en stund. Vi ska också passa på att äta, och kanske kika nåt på TVn. När F vaknat ska vi nog ta en promenad eller så. Är rätt fint väder idag, kallt men soligt.
Anonym
2017-11-03 @ 13:11:59

Skorna var verkligen jättefina! :) Tröjorna med, gillar PdL!

Svar: :) Så nöjd!
malin.

JUNITJEJ
2017-11-03 @ 14:57:23
URL: http://www.junitjejen.se

Så fina skor!

Svar: :) Jättenöjd!
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0