Febrig liten kille

Härliga lördagsmorgon (?)! Fredagen blev allt annat än planerat. Skulle gått på lite fika-AW med kollegorna, men det blev inställt. Blev medbjuden på häng med vänner, men kom hem till en febrig liten kille. Han har varit snorig hela veckan, men febern kommer av MPR-vaccinet han fick för 10 dagar sen. Sköterskan förvarnade om feber 7-10 dagar efter sticket, å mkt riktigt. Så ja, kvällen och natten har varit lite stökig. Frank ledsen om vartannat. Trött men vill inte sova.

(null)
Febrig men glad kille

Ligger inne i sängen allihopa. Karln och barnet snarkar ikapp. Jag borde också sova en stund till, men kan inte somna om. Idag har vi lite å göra. Ska beställa nya skor till F, de jag beställde var aaaalldeles för stora (tog storlek 23). Alex returnerade dessa, så ska beställa en storlek mindre. Sen ska vi baxa ner cyklarna i förrådet, blir inge mer cykla nu inte. Alldeles för halt ute. Och med det måste vi även byta till vintersulor på bilen. Alex föräldrar har varit snälla och förvarat dom hemma hos sig. Så blir en vända ut till Vallentuna idag å.

Vi får se lite vad F orkar med idag. Jag hoppas att febern försvinner snabbt! Har ni några erfarenheter av feber efter MPR-vaccin?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0