Söndag

Helt underbart väder vi bjöds på idag! Tog en promenad upp till sjön på förmiddagen. Kikade på fåglarna, och stannade till i lekparken. Frank var dock inte alls klädd för stök i sandlådan, så blev lite gunga osv bara. Vi gick sen till Willys och handlade på oss massa klämmisar. De har 4 för 30:- på Sempers variant. Så köpte på oss ett litet lager. Brukar ju annars handla sånt på Matsmart, men de var längesen de hade klämmisar nu.
 
Lille herrn som numer hatar att sitta i vagnen.
 
Hemma åt vi tacorester till lunch. Vi kan aldrig komma överens om HUR tacosen ska äta, så det får bli på varsitt sätt oftast. :P
 
Chips, eller båtar?
 
Eftermiddagen idag blev väldigt lugn. Jag sov tillochmed en timme, så skönt! Alex svängde ihop en lasagne, och F busade runt som vanligt. Han har mer och mer börjat visa intresse för böcker. Han vill gärna sätta sig i fotöljen i hans rum och kika i böcker. Så gulligt!
 
Läsa bok med pappa. <3
 
Jag vill inte skriva så mkt om F och hans utveckling. Sånt kan provocera så himla mkt. Och jag själv kan känna en ganska stor stress över vad han kan, eller snarare vad han inte kan. Men nånstans får man ju bara förlita sig på att allt är som det ska. Barn utvecklas så himla olika. Och det går verkligen fort när det väl lossnar. F har tex kunnat stå och gå längs med möbler osv sen han var typ 8 månader. Många sa då att han kommer kunna gå innan han är 1år. Men det lossnade först vid 14 månader. Jag kände ändå lite stress över att han inte gick vid 1år. Var det något fel? Det är sånna tankar som föds, helt i onödan egentligen. Frank är Frank, han gör allt i sin takt. Och det är precis som det ska!
 
Jaja, nog om de. Nu ska vi kika ett avsnitt Gåsmamman innan det är läggdags. Ny vecka i morgon, och nya möjligheter!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0