Lördag & söndag

Helgen har swishat förbi, som vanligt. I lördags gjorde vi ett ryck å städade lgh. Jag gjorde till och med rent ugnen! Det behövdes verkligen. Gick sen och tränade. Min nyfunna Friskis-vän Ida leder pass på lördagar klockan 11 i Sumpan, perfekt tid! Det här med sovmornar på helgerna kan man ju fetglömma numer, så man hinner så sjukt mkt på helgerna. :D
 
Efter Franks nap åkte vi till Vallentuna, å hem till svärisarna. Vi gick till lekparken en sväng, och sen åt vi grillat (säsongens sista?!), och glass till efterrätt. Såå gott!
 
Invigde nya ytterkläderna.
 
Vi åkte hem relativt tidigt, strax efter 19. Var dock kolsvart ute då redan, börjar verkligen bli höst nu! Vi försökte söva F, men det gick sådär. Han var ledsen, uppe i varv osv. Så han fick kika på filmen med oss. Vi kollade på Baywatch. Sjukt pajjig film, men ändå rätt rolig!
 
3 av 5.
 
Frank sov rätt oroligt hela natten. Han skrek och var jätteledsen. Usch det skär verkligen i hjärtat när han blir sådär ledsen. :( Slutade iaf med att han sov på min arm inne hos oss sen. Han har blivit lite snorig också, så nu behandlar vi med astmapuffar igen. Vi fick direktiven att vi ska behandla så fort han blir minsta snorig. Får hoppas att det lugnar sig snabbt!
 
På förmiddagen idag hade vi städdag med föreningen i huset. Var väldigt många som dök upp, superkul! Vi grillade sen korv efteråt. Vädret var verkligen på topp, så underbart med Britt-sommar!
 
Alex for sen på derbyt, och jag å F åkte till MOS. En timme orkade han med iaf. Han satt mest i vagnen och såg uttråkad ut! Shoppade en ny glödlampa till en av lamporna i vardagsrumsfönstret. Ni vet en sån stor dekorationsglödlampa. Frank välte den så den gick i tusen bitar. Sånt som händer! Sen blev det även lite nytt till Frallan. Tre tröjor på HM, och två byxor på Cubus. Efter diverse rabatter och bonuscheckar landade det hela på typ 200:-. Sjukt bra!
 
Svarta byxor & gråa mönstrade byxor, 79:-/st Cubus.
 
Tjockare tröja med bilar (129:-) & tvåpack långärmade t-shirtar (99:-) från HM.
 
Ikväll har vi inte gjort så mkt. Åt gulasch till middag, sjukt gott! Nu ska jag bädda ner mig, sååå trött. Håll tummarna för en god natt!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0