Softshell & jympat

Det här med ytterplagg till Frank är en djungel. Skal, galon, softshell, fleece. Lager 2 eller 3? Jag blir helt snurrig! Många trycker på vikten av hög vattenpelare, men eftersom F inte går i förskolan än så kommer han ju inte behöva vara ute i regn å rusk. Så det är lixom inte det viktigaste. Köpte ju ett par skalbyxor från Kaxs, efter rekommendation från syster. Och nu tänkte vi kompletera med en jacka. Var först inne på att köpa den matchande skaljackan, men den var slut i Franks storlek. Så kikade på Pop istället. Och det landade tillslut på deras softshelljacka. Den kändes smidig, men ändå rejäl. Kommer funka bra nu under hösten och sen till våren.
 
Softshelljacka från Pop 499:-.
 
Det är verkligen dyrt med ytterkläder till barn. Knappt så jag lägger 500:- på en jacka till mig själv! Men kvalitén är ju bra, och andrahandsvärdet är bra. Vi kommer väl iofs spara mkt dyrare plagg till ett eventuellt syskon.
 
Annars har min dag mest bestått av jobb. Sen en vända till Friskis. Gick på en kollegas basjympapass. Riktigt kul att inspireras av andra ledare. Man märker verkligen hur olika ett jympapass kan vara. Det som är charmen med Friskis, varje ledare sätter sin egen prägel på passet.
 
Han pussa lite på Frank innan det var läggdags. Nackdelen med så långa dagar borta från honom, vi hinner ju inte ses så mkt. :( Usch, kommer nog aldrig känna att det är okej. :( Nu ska vi iaf bädda ner oss och kika lite TV. I morgon är det äntligen fredag!
Anonym
2017-09-25 @ 14:19:17

Använder också den jackan till våra barn, supernöjd!

Svar: 😄👍🏼
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0