Förrådsröj & bio

Frågade Franks farmor&farfar för några veckor sen om de ville låna Frank nån helg framöver. Så idag åkte vi ut med honom till Vallentuna.

Vi packade in hans tusen alla saker, sen åkte vi hemåt igen. Åt lite tacorester, sen tog vi tag i källarförrådet. Vi har så satans mkt saker, ffa barnkläder, som vi behövde göra plats för. Det blev inte riktigt som vi tänkt, men bra ändå. Så nu kan man komma åt allt utan att behöva flytta runt massa saker.

(null)
Ordning och reda

När vi var klara åkte vi en vända till Ikea. Lämnade tillbaka lite saker vi hade tänkt ha i förrådet men som inte passade. Hade sumpat kvittot, men det gick bra å göra retur ändå. Fick tillgodokvitto. Älskar Ikea, bästa kundservicen!

Sen hem, pudra näsan lite, å sen åkte vi till MOS. Käkade på Egon, tog en burgare. Sjuukt gott! Kikade sen i lite affärer å sådär. Provade ett par skor inne på Scorette. Helt kär i dom, dock är de lite dyra. Får se hur jag gör..

(null)
Maaaat!

Sen var de dags för bio. Vi såg Tomb Raider, nya filmen med Alicia Vikander. Tyckte den var bra. Inte wow kanske. Helt klart sevärd!

(null)
Dejt med min karl!

Bästa var såklart sällskapet! Längesen vi var själva en hel dag. Det behövs verkligen. Vi saknade Frank typ direkt. Å det enda vi pratade om var typ Frank. Han är ju den finaste å bästa vi vet! <3

Har bäddat ner oss nu. Ska kika på något och sen förhoppningsvis sova som två griiiisar inatt! Woop!
Angelica Wåhlin
2018-04-22 @ 19:10:19
URL: http://angelicawahlin.se/

Så mysigt att få lite egentid!

Svar: Verkligen! Sånt behövs ibland. :) Kram!
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0