Vilka produkter använder vi till Frank?

- I samarbete med Libero -
 
Det finns såå mkt att välja på när det kommer till produkter till ditt barn. Det är verkligen en djungel! Jag har kunnat testa ganska mkt olika produkter efter att ha gått på lite barnmässor, men även i sånna babyboxar man kan beställa som gravid. Och favoritmärket är helt klart Libero. Jag fick äran att bli ambassadör för Libero efter ett besök på Underbara Baby-mässan. Win win helt klart!
 
Jag tänkte gå igenom vad vi använder för produkter till Frank när det kommer till hudvård och rengöring. Here we go!
 
 
När det gäller blöjor använder vi uteslutande Libero Touch, både tejp och byx-varianten. Vi har testat andra (billigare) varianter på blöjor, men inget slår touchen. De är så mjuka och sköna, de håller tätt utan att sitta för tight kring Franks biffiga lår. Gillar även att det finns en sån våtindikator, så man enkelt ser när det är dags att byta! Vi använder nu storlek 6 (13-20kg). Tänk när han var nyfödd, då drunknade han i storlek 1!
 
Alldeles nyfödd liten Frank i Touch storlek 1. Inte så biffiga lår då inte! <3
 
 
Våtservetter går det åt i mängder här hemma! Vi använder två olika sorter. Liberos Wet Wipes använder vi till att torka händer och kring munnen efter måltider. Tycker att de är bra och lagom "våta". Förpackningen är också väldigt fiffig, då den har ett smidigt lock.
 
Den andra sorten vi använder är från Apotek Hjärtat. De flyttar vi över i en fiffig våtservettsburk från märket Ubbi (HÄR), lite stabilare att ha på skötbordet och det är enkelt att ta upp en servett med en hand. Dessa använder vi alltså till att torka bajs vid blöjbyte.
 
Inne vid skötbordet har vi Franks alla "hygien"-produkter samlade i ett fint ställ. Där finner vi bland annat Schampoo & Babywash från Libero. Vi använder även Liberos hudkräm. Varje kväll sköljer vi hans lilla näsa med saltlösning från Physiomer. Sen använder vi även babyolja från Natusan i badet ibland.
 
Vad brukar ni använda för produkter till era små hjärtan?
 
- I samarbete med Libero -
 
Glöm inte att trycka på  ❤️ Gilla!
Lisa
2018-02-15 @ 14:01:32

Vi använder också Touch, så nöjda!

Svar: :)
malin.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0