Hur är det med gravidkrämporna?

Min graviditet var inte direkt en walk in the park. På slutet mådde jag rätt pissigt faktiskt. Men hur är det med allt sånt nu?!

Klådan - den är borta! Puts väck! Försvann ganska direkt efter förlossningen. Såå skönt! Ska lämna nya leverprover i mitten på mars, för å se att levern återhämtat sig. Känns bra.

Åderbråck/blodpropp - mitt stackars vänsterben har också repat sig helt okej iaf! De två ytliga propparna känner jag inte alls av. Är fortfarande lite blå kring ankeln, och åderbråcker i knävecket är kvar men inte alls lika framträdande längre. Jag hoppas att det ska lägga sig mer och mer, så jag slipper operation.

Foglossning - sista veckorna kunde jag knappt gå öht. Kändes stundvis som att ryggen skulle gå av. Detta har helt försvunnit! Har dock smärtor i ryggen, men de sitter på andra ställen. Och det har snarare med svaghet och felbelastning att göra (längtar tills jag kan börja träna igen!).

Det är verkligen så med gravidkrämpor, de försvinner efter förlossningen. Iaf till stor del. En graviditet påverkar kroppen så sjukt mkt verkligen!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0