Ikea-häng

Elton tog morgon 6.30 i morse, så var bara å pallra sig upp! Vet inte vad som flög i mig, men gjorde en timme på gymmet i morse. Riktigt gött å ha träningen gjord!

Vid 10.30 kom barnens faster över för att hänga med dom en stund. Vi tog bilen ut till Barkarby för lite ärenden. Bland annat stod ett besök på Ikea på agendan. Vi kikade på soffa, förvaring, garderober, soffbord. Tror vi blev liiite klokare efter besöket iaf! Hittade ett jättefint soffbord som kanske kan funka på nedervåningen. Är i vitlaserad ek, så undrar lite hur det gifter sig till grått och svarta detaljer? Får fundera lite på det!

(null)
Ikea Listerby.

Väl hemma sen kollade vi derbyt i fotboll. Lagade äppelpaj till mellis och slängde sen ihop en fiskgryta till middag. Den blev riktigt god!

Vart kvällen sen tog vägen vettefan asså. Klockan är över 21. En tvätt snurrar i maskinen och Maria Wern är på TV. Försöker få ihop livet kommande vecka. Träningen är ett himla aber just nu! Vill få in minst 3 pass i veckan, och på sistone har de varit förlagda i slutet av veckan/helgen. Skulle behöva sprida ut det lite mer. Planering planering planering!

Hoppas ni haft en fin helg! <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0