Kan vi bara stryka ett streck över januari?!

Vi kan ju iaf konstatera att januari suger. Känns skönt att vara tillbaka på jobbet nu iaf. Två rätt lugna dagar avslutar jag veckan med. Haft lite återbesök på förmiddagen. Resten av dagen blir lite admin, och senare genomgång med en snubbe från Topcon. Lite ny utrustning är på plats.

Var en sväng på stan på lunchen. Eller ah, jag jobbar ju inne i stan. Lämnade in Franks termobyxor för lagning på Pop. Passade även på att fynda lite på vinterrean. Älskar Pops ytterkläder, men de är rätt pricy asså. Därför får man passa på när det är rea! Frank hoppar ju i princip en storlek för varje år, så är ju lätt att "bunkra" för hans del. Elton får ärva sedan. Funkar finfint!

(null)
Mintgrön parkas till näst-nästa vinter, 50% rabatt.

Försöker annars komma ikapp lite med livet. Måste boka in Eltons 3-årskontroll (sjukt att han snart fyller år!). Frank behöver komma iväg till nån form av frisör. Klippte för övrigt Eltons hår på egen hand, han ser ut som Karlsson på taket nu. Gölligaste jag sett! Ja, lite sånt behöver vi få till. På onsdag har Frank äntligen tid hos tandläkaren. Vi har fått boka om tre-fyra gånger pga sjukdom. Tills på onsdag ska han väl hålla sig frisk iaf?!

(null)
Lite kortare lockar i nacken. <3

Känns iaf skönt att vara igenom Covid-bubblan. Kämpa på ni andra som är sjuka. <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0