VM-finaler i handboll

Inte varje dag man får chansen att besöka en VM-final! Handbolls-VM för herrar har pågått några veckor nu här i Sverige, och igår var vi på plats på Tele2-arena i Stockholm för brons-match (för Sveriges del) och finalen mellan Danmark och Frankrike. Vi rullade till Sthlm strax efter lunch. Blev ett snabbt stopp i Barkarby för lite shopping innan vi rullade mot arenan. Hittade en parkering i Slakthusområdet, och promenerade den korta biten till Olearys som ligger under arenan. Hade klokt nog bokat bord för middag där vid 16.15. Knökat med folk, trevlig stämning helt klart. Åt lite mat, innan vi strax innan 18 gick trappen upp till entrén. Höll på att missa Körberg live med Stad i ljus!! Sen drog matchen igång. Vi satt nere på planen på rad 3. Lite halvtaskig sikt, men ändå okej! Riktigt bra stämning. Tyvärr tappade Sverige det helt i andra halvlek, varför ska vi ha det så svårt mot offensivt försvar?! Ah, var en riktigt sur förlust!

(null)
Tommy! <3

(null)
Taggade på match!
 
Hade sen 1,5h att slå ihjäl innan finalen, så vi gick tillbaka till Olearys. Köpte nåt att dricka å spelade lite shuffleboard. Himla trevligt! Å strax innan 21 gick vi tillbaka till arenan igen för finalmatchen. Var riktigt mäktigt med 23k på läktarn. Dansken vann tillslut, välförtjänt! De spelade riktigt bra i finalen.

(null)
Helt ok platser nere vid plan.
 
Dags att rulla hem till Västerås igen. Strax efter midnatt plockade vi upp vår bil i garaget på stan, å rullade hem till mamma&pappa för att hämta upp barnen. Elton sov, men Frank var vaken (!) fortfarande. Halv 1 somnade han, så han var inte på det bästa humöret imorse. Men han pallra sig upp till skolan, men kroknade efter lunch. Så blev en kort arbetsdag för min del å. Känner mig rätt trött jag å!
 
Riktigt kul å få se finalen live. Såklart sjukt tråkigt att de missade finalen, å även bronspengen. Saknade efter Jim blev för stor!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

malin.

Bättre, sämre eller lika?

RSS 2.0